15 de maig del 2014

Concessió ajuts adquisició de llibres curs 14-15



Benvolguts pares,

El Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre ha aprovat les Bases que regeixen la convocatòria pública per a la concessió d'ajuts econòmics per a l'adquisició de llibres escolars, curs 2014-2015. 
Trobareu les bases i la sol·licitud al següent enllaç: http://www.riberaebre.org/serveis/ajuts-i-subvencions/

Si demaneu aquest ajut no en podreu demanar cap altre pel mateix concepte.

NOTES IMPORTANTS PER TRAMITAR LES SOL·LICITUDS
  1. El termini per presentar les sol·licituds a la Secretaria de l'escola finalitza el dia 28 de maig de 2014 a les 14 h.
  2. L'imprès de la sol·licitud cal que el signin tots els membres de la unitat de convivència que tinguin complerts els 14 anys en el moment de cursar la sol·licitud
  3. Si sol·licita l'ajut més d'un membre de la família, es farà en un únic imprès.
  4. Amb la sol·licitud,  degudament emplenada, s'ha d'acompanyar la documentació necessària que acrediti la situació econòmica i familiar.
  5. Per acreditar el nucli de convivència a data 31/12/2013 heu d'anar a  l'Ajuntament del municipi on residiu i demanar el document corresponent.
  6. Com que a la data de lliurar la sol·licitud no tindreu la factura o tiquet original de l'adquisició dels llibres escolars obligatoris,  ens l'haureu de portar el més aviat possible a l’escola durant el mes de setembre de 2014.
  7. La presentació de la sol·licitud de l'ajut implica l'autorització al Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre, per obtenir a través de l'Agència Tributària o mitjançant Via Oberta, les dades de la persona sol·licitant i de la resta de membres de la unitat familiar que siguin necessaris per a la valoració.
Podeu demanar l’imprès per emplenar a l’escola.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

AU VINGA! DEIXA EL TEU COMENTARI...ENS FARÀS CONTENTS!